Antwoorden

Of het nu gaat om een balkontuin, tuin bij een rijtjeshuis of de tuinen op een landgoed, om een bedrijfstuin of een tuin van een instelling of vereniging, iedere tuin moet tot in de puntjes beantwoorden aan de wensen van de bewoners en uiteraard de praktische uitvoerbaarheid ervan.

Een tuin met een vijverpartij, een loungehoek compleet met heerlijke kussens en overdekt met een sfeervol schaduwdoek en daar in die hoek van het terras een barbecueplek of buitenkeuken. De zandbak voor de kinderen die in de tuin moet of er juist weer uit en het gazon van kunstgras wat niet van echt te onderscheiden is en bijzonder onderhoudsarm.

Noem het maar op, bij Interboom wordt een tuinontwerp gemaakt en uitgevoerd naar uw wensen. Ook voor bomen, planten en het onderhoud van uw tuin bent u uiteraard op het goede adres. Tevens hebben wij op onze kwekerij een breed assortiment bomen en planten welke wij zelf gebruiken voor het aanleggen van tuinen. Op onze kwekerij worden bomen en planten verkocht aan u, collega bedrijven en handelskwekerijen.