Schuttingen / hekwerk

Als u privacy wilt in uw tuin, dan kiest u ervoor om schuttingen te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden in materialen en stijlen. Geïmpregneerd naaldhout, al dan niet gebeitst, diverse hardhoutsoorten, combinatieschuttingen van hout, steen en/of beton, noem maar op.

Als het u minder om privacy gaat maar u wel een afscheiding wenst, kunt u kiezen voor een van de vele halfopen afscheidingen die leverbaar zijn. Houten of gemetselde palen, al dan niet gecombineerd met schuttingdelen of stalen vlechtwerken, die u mooi kunt laten begroeien met klimop en bloeiende klimmers zoals jasmijn, clematis, kamperfoelie, etc. Of wat dacht u van een bijzondere schutting van bamboe, schelpen of keien? Een echte eyecatcher!

Om uw tuin af te scheiden verzorgen wij ook het plaatsen van ijzeren sierhekwerken. De grote voordelen hiervan zijn dat het geheel op maat ontworpen en gemaakt wordt. Zo worden de hekwerken verdeeld in allemaal dezelfde grootte zodat er geen passtukken aan te pas komen. U bepaalt zelf hoe uw hekwerk er uit komt te zien en welke kleur het gespoten wordt. Zo kunt u kiezen uit diverse punten en krullen of liever strak en simpel. Al het sierhekwerk wat wij plaatsen is gescoupeerd en gepoedercoat en wordt met RVS bevestiging materiaal bevestigd zodat het onderhoudsvrij is en u er jaren van kunt genieten.